کله جوش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مواد لازم:
- پیاز 1 عدد متوسط
- گردوی خرد شده یک قاشق مرباخوری
- کشک ساییده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
- نعناع خشک یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید.
به پیاز داغ، نعناع خشک را اضافه کنید و آن را تفت دهید. (مراقب باشید نعناع نسوزدپ9
یک لیوان آب روی نعناع داغ بریزید و کشک را به آن اضافه کنید. به آن نمک
و فلفل بزنید. پس از آنکه چند جوش زد، گردو را اضافه کنید و آن را از روی گاز بردارید.