گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

مواد لازم برای دو نفر:

مواد لازم برای دو نفر:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سه تا بادمجان

یک دانه تخم مرغ

دو قاشق سوپ خوری کشک

دوتا پیاز

پنج تا حبه سیر

یک قاشق سوپ خوری نعناع خشک

نمک و فلفل و زردچوبه

روغن مایع مخصوص سرخ‌کردنی

بادمجان‌ها را پوست بگیرید، ورقه ورقه کنید و بگذارید ربع ساعتی در آب نمک بمانند. به این ترتیب تلخی آنها گرفته می‌شود. بعد با دستمال آب آنها را گرفته به ترتیبی که گفتم مقدار خیلی کمی تخم‌مرغ رویشان بمالید و دانه دانه در تابه بگذارید. بادمجان‌های سرخ شده را داخل قابلمه ای بریزید. وقتی همه بادمجان‌ها سرخ شد، یک استکان آب و کشک و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه توی قابلمه بریزید و بگذارید کشک و بادمجان با حرارت کم بپزد. به این ترتیب بادمجان‌ها در کشک له می شوند و طعم‌ها باهم قاطی می شود.

پیاز‌ها را خرد کرده در تابه سرخ کنید. همین که پیاز سرخ شد، سیرهای خرد شده را به آن اضافه کنید. یکی دو دقیقه تفت بدهید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. حالا زیر تابه را خاموش کنید و نعناع را روی پیاز و سیر بپاشید. نعناع خیلی سریع می سوزد و سیاه می شود. این است که بهتر است به محض اضافه کردنش به سیر و پیاز، تابه را از روی اجاق بردارید.

اگر گردوی چرخ کرده دارید، می‌توانید روی غذا بپاشید. این غذا با پیاز سفید و ترشی خیلی خوش‌مزه است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد