طرز تهیه آش:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نخود را خیس کرده و با گوشت میپزیم، بعد برنج و نمک را به آن اضافه کرده تا برنج مثل کته نرم و له شود. سپس سبزی کاشمه خشک شده را از قبل خیس و صاف میکنیم و با برنج و گوشت مخلوط میکنیم. کشک ساییده را آرام آرام در چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم (با حرارت کم) وقتی خوب مخلوط شد نصف کوفتهها را داخل آن میریزیم و به هم میزنیم، حرارت را خاموش میکنیم.
نکته: در هنگام پختن، آب آش برچیده میشود. هربار مقداری آبجوش اضافه کرده و هم میزنیم. این آش مثل بقیه آشها باید مقداری شل و روان باشد.
آش را در ظرف مورد نظر میکشیم و روی آن را با کشک 4 قسمت میکنیم و در هر قسمت تعدادی کوفته ریزه، نعناع داغ، پیاز سرخ شده و مقداری گردو برای تزیین استفاده میکنیم.