گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

تحریک سیستم عصبی و ترشح بیشتر کورتیزول

تحریک سیستم عصبی و ترشح بیشتر کورتیزول

نتیجه تحقیق این پژوهشگران، در مجله علمی "شخصیت و تفاوت‌های فردی" به چاپ رسیده است. در این تحقیق، ۲۰۰ دانشجوی داوطلب شرکت کردند و به سوال‌هایی از قبیل این‌که در طول روز چه میزان نوشیدنی کافیین‌دار مصرف می‌کنند، پاسخ ‌دادند.

چای، قهوه، کولا و نوشیدنی‌های انرژی‌زا و همین‌طور شکلات، حاوی کافیین هستند. در مرحله بعدی تحقیق‌،‌ داوطلبان توضیح دادند که چه زمانی استرس بیشتری داشتند یا دچار توهم می‌شدند.

برخی از شرکت‌کنندگان می‌گویند که پس از نوشیدن بیش از ۷ فنجان قهوه در طول روز‌، گاه چند دقیقه صداهایی می‌شنوند یا تصاویری جلوی چشمشان ظاهر می‌شود که وجود خارجی ندارد. برخی از داوطلبان حتی حضور درگذشتگان را حس می‌کنند.

تحقیقات مختلفی که تا کنون در این زمینه انجام شده، نشانگر آن است که کافیین با افزایش استرس، قدرت درک افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد. علت این امر هم می‌تواند افزایش ترشح هورمون "کورتیزول" در خون باشد.

از سوی دیگر، به گفته روانشناسان دانشگاه دورهام انگلستان، توهم و پریشانی خاطر، اغلب ریشه ژنتیکی دارد یا به خاطرات دوران کودکی و حوادث ناگوار عاطفی برمی‌گردد که در ضمیر ناخودآگاه فرد بایگانی شده‌اند.

در نتیجه این احتمال هم وجود دارد که چنین افرادی برای تمرکز بیشتر و فرار ناخودآگاه از توهم، قهوه بیشتری می‌نوشند که نتیجه عکس می‌دهد

مصرف غلات حاوی جو دوسر در کنترل بیماری دیابت نوع دوم مفید است

مصرف جو دو سر برای کنترل دیابت مفید است.

تحقیقات نشان می‌دهد: مصرف غلات حاوی جو دوسر در کنترل بیماری دیابت نوع دوم مفید است.

پژوهشگران اسکاتلندی دریافته‌اند که با یک رژیم غذایی سرشار از جو دو سر می‌توان علائم و عوارض نامطلوب ناشی از دیابت نوع دوم را کنترل کرد.

رییس اداره دانشمندان در دولت اسکاتلند اعلام کرد که بودجه‌ای معادل ۳۰۵ هزار دلار برای انجام آزمایشات گسترده روی این پژوهش جدید در نظر گرفته شده است. در این آزمایشات که تقریبا ۱۶ هفته به طول خواهد انجامید ۶۰ داوطلب شرکت می‌کنند. طبق گزارش شبکه خبری بی بی سی پژوهشگران اینونس و آبردین این آزمایشات را هدایت خواهند کرد.

گفتنی است، پژوهش بررسی ارتباط مصرف جو دو سر با دیابت از سوی پژوهشگران دانشگاه هایلندز و ایزلندز، دانشگاه آبردین و انستیتو روویت، سازماندهی شده بود.

پروفسور ساندرا مک روی، محقق دپارتمان دیابت و علوم قلبی - عروقی در این باره اظهار داشت: هدف از این مطالعه دستیابی به برنامه‌های جدید رژیم غذایی است که بتوانند در کنترل بیماری دیابت موثر باشند و نیاز به استفاده از قرص یا انسولین را در بیماران دیابتی برای کنترل قند خون به تاخیر بیاندازند.

در صورتی که دستیابی به این اهداف امکان پذیر شود، خطر بروز مشکلات و ناراحتی‌های بعدی ناشی از دیابت کاهش پیدا می‌کند.

احتمال ابتلا به اختلال حافظه در افراد خوش معاشرت و آرام به مراتب کمتر از افراد منزوی و سرشار از استرس است

افراد خوش برخورد از ابتلا به اختلال مشاعر مصون هستند .

مطالعات نشان می دهد که احتمال ابتلا به اختلال مشاعر در بزرگسالانی که ارتباط اجتماعی قوی تری دارند و به اصطلاح خوش معاشرت و آرام می باشند، به مراتب کمتر از افراد منزوی و سرشار از استرس است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه،  این یافته حاصل مطالعات محققان سوئدی می باشد. در این مطالعه ۵۰۶ فرد میانسال مورد آزمایش واقع شدند.

شرکت کنندگان در شروع مطالعه ، مورد مصاحبه قرار گرفتند و شخصیت، نحوه زندگی اجتماعی شامل روش کنترل استرس، میزان خوش مشربی و فعالیت های اجتماعی آنها مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین تست مربوط به مهارت فکری در زمانهای مختلف طی ۶سال متوالی برای تشخیص ابتلا به اختلال مشاعر صورت گرفت.

در پایان مطالعه ۱۴۴ نفر از از شرکت کنندگان ، مبتلا به این عارضه تشخیص داده شدند که اغلب آنها افرادی منزوی، پر استرس بودند.

گفتنی است که در این تحقیق ، فاکتور جنس، میزان تحصیلات، علائم افسردگی، بیماری قلبی، سکته، دیابت نوع دو و… در نظر گرفته نشده بود.

البته این یافته بدین معنا نیست که تنها این دو فاکتور انزواطلبی و زندگی پر استرس باعث بروز اختلال مشاعر است، ولی فایده اجتماعی بودن و داشتن شخصیت آرام را نیز نباید در این زمینه نادیده گرفت.

تشعشعات تلفن همراه ، سلامت انسان ها را تهدید می‌کند

در گزارش پزشکان انجمن محیط زیست ایرلند اعلام شد: تشعشعات  تلفن همراه، سلامت انسان را تهدید می‌کند .

پزشکان امروزه ادعا می‌کنند؛ به نخستین مدارک و شواهد علمی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد تلفن همراه عامل بروز مشکلاتی برای سلامتی انسان است.

این متخصصان می‌گویند: پنج درصد از جمعیت کل جهان در اثر پرتوهای ناشی از گوشی‌های تلفن همراه دچار سردرد، نوسانات خلقی و یا حتی مشکلات شنوایی می‌شوند. با توجه به این شواهد کارشناسان به مردم بویژه در مورد کودکان توصیه می‌کنند که اگر دچار سردردهای مکرر یا سایرعلائم ناخوشایند و آزار دهنده می‌شوند، مدت استفاده از این وسیله ارتباطاتی را محدود کنند.

بر اساس پژوهشی که از سوی متخصصان انجمن محیط زیستی ایرلند صورت گرفته، این فاکتور می‌تواند در بخش بزرگی از جمعیت مورد مطالعه باعث بروز ناتوانی‌هایی شود. گروه دیگری از کارشناسان در این حوزه خاطرنشان ساختند که این نتایج چندان شگفت انگیز نیست اما آنچه که دست یافتن به آمار دقیق را مشکل کرده است آن است که سنجش و ارزیابی هر نوع تاثیری روی کاربران تلفن همراه کار بسیار دشواری است.

متخصصان می‌گویند: مغز یک ابزار الکتریکی است و فرکانس‌های رادیویی که از طریق تلفن تولید می‌شوند بسیار شبیه به فرکانس‌های مغزی هستند پس عجیب نیست که تلفن‌ها بتوانند با فرکانسهای مغزی تداخل کرده و منجر به بروز سردرد، حالت تهوع و سایر علائم شوند. این در حالی است که یک آژانس سلامت فرانسوی اخیرا توصیه کرده است؛ استفاده اطفال از تلفن همراه باید کاهش پیدا کند.

مقامات سازمان امنیت پرتویی و هسته‌ای فنلاند ضمن این توصیه پیشنهاد کرده‌اند که والدین باید استفاده از پیامک را برای کودکان جایگزین مکالمه با تلفن همراه کنند.

این مقامات خاطرنشان می‌کنند: از آنجا که تحقیقات کافی در مورد تاثیرات احتمالی تشعشعات تلفن همراه بر کودکان تا این زمان صورت نگرفته لذا باید اقدامات پیشگیرانه در این زمینه انجام شود. اما درعین حال همین محدودیت‌ها برای بزرگسالان نیز توصیه می‌شود.

از سوی دیگر، مسوولان مرکز بهداشت عمومی تورنتو در کانادا در گزارشی با تایید بر توصیه‌های پژوهشگران فنلاندی متذکر شدند که استفاده بلندمدت از تلفن همراه خطر بروز تومورهای سرطانی مغز را بویژه در کودکان افزایش می دهد. در این گزارش نیز توصیه شده استفاده تلفن همراه توسط کودکان، تا حد امکان محدود شود.

بر اساس گزارش پژوهشگران کانادایی که به تازگی منتشر شده،‌ افرادی که مدت زیاد با تلفن همراه مکالمه می‌کنند بیش از پیش با خطر ابتلا به انواع خاصی از تومورهای مغزی مواجه هستند.

این محققان تاکید می‌کنند که فقط برای کارهای ضروری با تلفن مکالمه کنید و برای کودکان نیز در صورت ضرورت زمان مکالمه باید کمتر از ۱۰ دقیقه باشد. هشدارهای مربوط به استفاده از تلفن همراه برای کودکان تاکنون در کشورهای کانادا، بلژیک، انگلیس، فرانسه، آلمان و روسیه اعلام شده است. با وجود تمام این توصیه‌ها در پژوهشی که اخیرا در آلمان صورت گرفته نشان داده شده است که تشعشعات تلفن همراه تاثیرات نامطلوب کوتاه مدت روی سلامت کودکان و نوجوانان ندارد.

مطالعه روی ۳ هزار نوجوان هشت تا ۱۷ ساله آلمانی حاکیست که هیچ ارتباط مستقیم بین تماس با این تشعشعات و بروز مشکلات سلامتی مانند سردرد و سرگیجه و حالت تهوع در این گروه سنی مشاهده نشده است. اما اداره فدرال حفاظت در برابر تشعشات رادیویی در بیانیه‌ای منتشر کرده است که این نتایج احتمالا نمی‌تواند در مورد تاثیرات بلند مدت نیز صادق باشد. علت احتیاط بیشتر در مورد کودکان آن است که سیستم‌های عصبی و ایمنی اطفال هنوز به طور کامل رشد نکرده است و از این لحاظ با افراد بزرگسال متفاوت هستند.

در تحقیقات اخیر همچنین تاکید شده است که بین استفاده از تلفن همراه و بروز سرطان چشم رابطه‌ای وجود ندارد.

با وجودی که هنوز مدارک قطعی دال بر بیماری زا بودن استفاده این وسیله ارتباطی وجود ندارد، اما پژوهشگران توصیه می‌کنند محدودیت استفاده از آن بهتر از مکالمه زیاد است.

نه گفتن را برای توصیه مصرف مواد مخدر یاد بگیریم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد