گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

.:: مصرف مکرر فست فودها ذائقه کودکان را تغییر می‌دهد ::.

.:: مصرف مکرر فست فودها ذائقه کودکان را تغییر می‌دهد ::.

 

 


روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید برای دیدن ادامه مطلب

.:: مصرف مکرر فست فودها ذائقه کودکان را تغییر می‌دهد ::.
مصرف مکرر غذاهای آماده و فست فودها می‌تواند زمینه را برای بیماری‌های قلبی و عروقی فراهم کرده و کودکان را نیز با عادات غذایی ناسالم هر چه بیشتر به سمت مصرف اینگونه غذاها سوق دهد.
یوسف نقیایی در یک گفت‌وگو اظهار داشت: فست فودها یا غذاهای آماده غذاهایی نظیر پیتزا، ساندویچ های سرد و گرم، سوسیس، کالباس و ... هستند که بیشتر این غذاها از نظر محتوای کالری، چربی، قند و نمک بسیار بالاتر از حد استاندارد قرار دارند. وی گفت: از آنجایی ‌که این غذاها عمدتا به شکل سرخ کردنی و با مصرف روغن زیاد تهیه می‌شوند، علاوه بر کالری زیاد می‌توانند به علت مصرف روغن‌های نامناسب با اسیدهای چرب اشباع و ترانس بالا زمینه بروز بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز در فرد ایجاد کرده و سلامت فرد را به خطر بیاندازند.
کارشناس مسؤول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد در خصوص مصرف فست فودها برای کودکان، اظهار کرد: استفاده از این غذاها در کودکان، عادات ناسالم غذایی را به دنبال دارد و به دلیل استفاده زیاد از طعم دهنده‌ها و یا مواد قندی و نمک‌های طعام ذائقه کودکان را تغییر داده و آنها را به سمت مصرف هرچه بیشتر غذاهای آماده سوق می‌دهد. نقیایی تصریح کرد: وجود مشکلات بهداشتی در تهیه مواد اولیه فست فودها از بحث‌های دیگری است که می‌تواند سبب بیماری در افراد شود و این مشکلات بهداشتی خصوصا در ایام گرم تر سال با شیوع بیشتری موجب بروز بیماری‌های گوارشی در فرد مصرف کننده می‌شود.
وی گفت: از طرف دیگر در صورتی‌که نظارت مناسب بر مواد اولیه این غذاها وجود داشته باشد و از ترکیبات مناسب در تهیه این غذاها استفاده شود، می‌تواند تامین کننده خوبی از مواد غذایی برای افراد باشد. به عنوان مثال تهیه پیتزا یا ساندویچ‌های خانگی با مواد کاملا بهداشتی و مغزی می‌تواند غذایی سالم و مناسب باشد. نقیایی اضافه کرد: نکته کلی در مصرف این قبیل غذاها، علاوه بر اطمینان از مواد اولیه بهداشتی و سالم، رعایت تعداد دفعات مصرف فست فودهاست چرا که استفاده مکرر آنها منجر به چاقی، اضافه وزن و مشکلات ناشی از آن همچون فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی و ... می‌شود.
این کارشناس تغذیه در ادامه در خصوص افزایش مصرف این غذاها در کشور و استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه تعداد مرکز عرضه این غذاها در کشور و استان یزد روز به روز رو به افزایش است که نیاز به نظارتهای بیشتر را نشان می‌دهد. وی گفت: ‌اصلی‌ترین نوع نظارت بر عهده مراکز بهداشت است که از نظر وضعیت بهداشتی و محیطی مراکز تهیه فست فودها و غذاهای آماده را مورد بررسی قرار دهند و در صورتی‌ که مواد غذایی بدون مجوز بهداشت در تهیه غذاها استفاده شوند اجازه فعالیت به مرکز تهیه اینگونه غذاها نمی‌دهند و این به تنهایی کافی نیست چرا که بسیاری از مواد غذایی دارای پروانه ساخت نیز از نظر تغذیه‌ای مناسب نیستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد